• home
  • rooms
    • flat
  • vini
  • cuisine
  • piscina
  • tariffe
  • enEnglish
  • itItalian
  • frFrench
  • deGerman

cuisine

Menu principale

  • News/Last Minute
  • Dove siamo
  • Contatti/Prenotazioni
  • Newsletter
  • In the surronding
  • Events
  • Fotogallery

Our cuisine ranges from traditional Piedmontese dishes  reworked to meet all the needs of palate ideal for the tourist who wants to know the tipical dishes, both for local's people who want to vary a little from the usual schemes, rediscovering yes traditional dishes , but which are now lost. For example we can rediscover the taste of sausages made as once a time or savor recipes using herbs that are be lost today.

From breakfast to  aperitif,  from lunch to dinner,  all that we will you offered will all be done at home with quality raw materials, according to criteria of seasonal and zero km.

The vegetables, fruits,sliced and nuts are mainly produced by us.

The meat from local farms, as well as cheese and curd.

All accompanied by our wines, as well as from those of other local cellar to complete your choice on the wide range of wines from Piemonte DOC and DOCG.

We are open every day at lunch and dinner, but  by reservation only.

Our tasting menu includes 3 starters, 1 plate of pasta, 1 main course and 1 sweet  at € 25.

We organize menus and special prices for groups and occasions.

Stay informed about the events and theme dinners we organize subscribing to the newsletter:

tasto-newsletter

Antipasti

Carne cruda all'albese

Vitello tonnato vecchia maniera

Carne Salada con Insalatina di Mele e Noci

Insalata bergera

Insalata mimosa

Aspic di Pollo al Profumo di Tartufo Nero

Terrina Bicolore di Trota con Salsa Rosa

Petto d'anatra con melograno e salsa di nocciole

Rolata di coniglio tiepida con insalatina di carciofi

Sformato di Topinambur con Fonduta e Sfoglia all'Acciuga

Sfoglia alla Zucca e Pancetta su Crema al Raschera

Tartrà con Vellutata di Porri e Croccante all'Acciuga

Cotechino con zabaione al dolcetto

Flan di verdure con bagna cauda

Parmigiana di pomodori verdi fritti

Trota in crosta di nocciole con pesto e pomodorini

Voulevant di polenta con fonduta di castelmagno e noci

Primi piatti

Gnocchi di ortiche con crema di formaggi

Gnocchi al ragù di salsiccia

Cannelloni di Crepes Gratinati con Salsiccia e Radicchio

Ravioli di Cardi e Fonduta al Burro e Timo

Ravioli al plin burro e salvia

Risotto all'Asti Spumante Mantecato al Castelmagno

Risotto ai funghi porcini e prosciutto croccante

Risotto alla Zucca mantecato al Gorgonzola

Tajarin al Sugo di Funghi

Tajarin di castagne al sugo di salsiccia di bra e porri

Secondi piatti

Maialino al forno

Carrè di Maiale farcito con Salsiccia e Arance

Faraona al moscato

Scaloppine saltate con senape e grappa

Arrosto di spalla di maiale al pepe verde

Rolata di cappone farcita di castagne

Coniglio in agrodolce

Dolci

Semifreddo all'arancia

Crumble di Mele

Semifreddo allo Zabaione di Moscato

Torta di Castagne

Tortino di Carote con Cuore Caldo al Cioccolato

 

brusalino en

Agriturismo Brusalino di Masoero Ivano - Via Mango, 43/a - 12056 Mango (CN) - P.iva 01767280041
What's up + 39 333 2397205 Giorgia , +39 333 93 03286 Anna Maria, + 39 0141 89326 fisso

QUESTO SITO USA I COOKIE. SE CONTINUI LA NAVIGAZIONE, ACCONSENTI AL LORO UTILIZZO. SE VUOI SAPERNE DI PIÙ, CONSULTA LA COOKIE POLICYOkLeggi di più