Our cuisine ranges from traditional Piedmontese dishes reworked to meet all the needs of palate ideal for the tourist who wants to know the tipical dishes, both for local's people who want to vary a little from the usual schemes, rediscovering yes traditional dishes , but which are now lost. For example we can rediscover the taste of sausages made as once a time or savor recipes using herbs that are be lost today.
From breakfast to aperitif, from lunch to dinner, all that we will you offered will all be done at home with quality raw materials, according to criteria of seasonal and zero km.
The vegetables, fruits,sliced and nuts are mainly produced by us.
The meat from local farms, as well as cheese and curd.
All accompanied by our wines, as well as from those of other local cellar to complete your choice on the wide range of wines from Piemonte DOC and DOCG.
We are open every day at lunch and dinner, but by reservation only.
Our tasting menu includes 3 starters, 1 plate of pasta, 1 main course and 1 sweet at € 25.
We organize menus and special prices for groups and occasions.
Stay informed about the events and theme dinners we organize subscribing to the newsletter:
Carne cruda all'albese
Vitello tonnato vecchia maniera
Carne Salada con Insalatina di Mele e Noci
Insalata bergera
Insalata mimosa
Aspic di Pollo al Profumo di Tartufo Nero
Terrina Bicolore di Trota con Salsa Rosa
Petto d'anatra con melograno e salsa di nocciole
Rolata di coniglio tiepida con insalatina di carciofi
Sformato di Topinambur con Fonduta e Sfoglia all'Acciuga
Sfoglia alla Zucca e Pancetta su Crema al Raschera
Tartrà con Vellutata di Porri e Croccante all'Acciuga
Cotechino con zabaione al dolcetto
Flan di verdure con bagna cauda
Parmigiana di pomodori verdi fritti
Trota in crosta di nocciole con pesto e pomodorini
Voulevant di polenta con fonduta di castelmagno e noci
Gnocchi di ortiche con crema di formaggi
Gnocchi al ragù di salsiccia
Cannelloni di Crepes Gratinati con Salsiccia e Radicchio
Ravioli di Cardi e Fonduta al Burro e Timo
Ravioli al plin burro e salvia
Risotto all'Asti Spumante Mantecato al Castelmagno
Risotto ai funghi porcini e prosciutto croccante
Risotto alla Zucca mantecato al Gorgonzola
Tajarin al Sugo di Funghi
Tajarin di castagne al sugo di salsiccia di bra e porri
Maialino al forno
Carrè di Maiale farcito con Salsiccia e Arance
Faraona al moscato
Scaloppine saltate con senape e grappa
Arrosto di spalla di maiale al pepe verde
Rolata di cappone farcita di castagne
Coniglio in agrodolce
Semifreddo all'arancia
Crumble di Mele
Semifreddo allo Zabaione di Moscato
Torta di Castagne
Tortino di Carote con Cuore Caldo al Cioccolato